Прогнози змін на теренах кавового ринку в 2022 році
На відміну від 2021, ситуація у новому році стабілізувалась та по прогнозах аналітиків, здорожчання цін не прогнозують. Але є вірогідність здорожчанння цін з боку виробників на 35-45% конкретно на обсмажену каву.
Якщо говорити про тенденції, то в першу чергу зросте цінність якості продукту, адже час йде, вже з'явилось не мало гурманів, які дійсно навчились розбиратись у каві. Саме тому, виробникам важливо завжди тримати руку на пульсі та слідкувати за сучасними технологіями у виробництві та використовувати їх задля підвищення якості виготовленої сировини.
Не менш важливим є фактор пандемії, яка в свою чергу популяризувала кавярні із самообслуговуванням, або ж об'єкти в яких можна отримати товар без прямої взаємодії із людьми, що дозволяє вендінгу вийти на новий етап розвитку.
Отже з цінами зрозуміло, а над якістю важливо працювати.
